خدمات حقوقی

جهت مشاهده جزییات بر روی آیتم ها کلیک کنید

وکیل شرکت و قراردادهای تجاری

وکیل شرکت های تجاری، جهت حفظ و دفاع از منافع یا میانبری جهت رهایی از پیچ و خم مشکلات حقوقی و بهبود کارایی یک شرکت و سیستم می باشد.

انتخاب وکیلی شایسته در این حوزه بسیار مهم است. برای پی بردن به اهمیت و فایده داشتن یک وکیل شرکت های تجاری لازم است ابتدا با وظایف و نقش مهمی که می تواند برای شرکت و کسب و کار شما داشته باشد آشنا شده و بدانید که یک وکیل شرکت های تجاری چه ویژگی ها و مهارت هایی باید داشته باشد.

ویژگی های کلی یک وکیل خوب

  • متخصص در دانش حقوق
  • آموزش دیده به اصول حرفه ای گری توسط انجمن های حرفه ای در زمینه حقوقی
  • فعالیت بر اساس استانداردهای جهانی
  • برخورد غیر شخصی در مواجه با مشتری
  • کسب مهارت های حرفه ای با قرار گرفتن در موقعیت های تجربی مختلف
  • جداسازی امور شخصی و حرفه ای

دعاوی حقوقی

در پاسخ به این سوال که دعاوی حقوقی چیست ؟ باید گفت دعاوی حقوقی زمانی مطرح می گردد که افراد برای گرفتن حق خود و برای جبران خسارت ناشی از نقض این حقوق به دادگاه ها مراجعه می کنند نه همانند دادگاه کیفری برای پیگیری جرم ، در واقع هدف از طرح دعوای مدنی رسیدن به حق می باشد . 
امور حقوقی به دو دسته اموال و اشخاص تقسیم می گردند . مصادیق موضوعات برای طرح دعاوی حقوقی عبارتند از : 
امور خانواده از جمله : طلاق ، ازدواج ، مهریه ، نفقه ، حضانت و غیره 
امور قراردادها و عقود مانند : خرید و فروش ، اجاره و رهن ، وقف و ….
و یا سایر امور حقوقی به عنوان مثال ارث ، مالکیت ، وصیت و غیره

دادگاه های صالح دعاوی حقوقی و آیین دادرسی

دعاوی حقوقی برای احراز جرم و مجازات مجرم نیست بلکه هدف از طرح آن حل اختلاف میان اشخاص و رسیدن هر فرد به حقوق خود می باشد و افراد ، باید برای طرح دعاوی حقوقی خود ، نمونه فرم دادخواست بدوی یا تجدید نظر را به مراجع صالح ، تقدیم نمایند . مرجع صالح برای رسیدگی به امور حقوقی فوق دادگاههای عمومی دادگستری هستند که تشریفات و نحوه رسیدگی به دعاوی مدنی در قانون آیین دادرسی مدنی بیان شده است .
لازم به ذکر است به فردی که دعوای حقوقی درخصوص یکی از موضوعات فوق مطرح می کند خواهان می گویند و شروع رسیدگی در امور مربوط به موضوعات حقوقی با ارائه دادخواست آغاز می گردد . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه برای شکایت به کجا مراجعه کنم کلیک کنید .

دعاوی کیفری

در پاسخ به این سوال که دعوای کیفری چیست ؟ باید گفت دعوای که فرد برای اعلام وقوع جرم به مراجع قضایی یا مجازات فرد مجرم مطرح می کند ، دعوای کیفری است . در واقع دعوای کیفری زمانی که یکی از عناوینی که در قانون مجازات اسلامی جرم شناخته شده و برای آن مجازات تعیین گردیده مطرح می شود . از جمله عناوین مجرمانه مانند : قتل ، کلاهبرداری ، خیانت در امانت ، جعل ، فحاشی ، توهین و  ….. می باشد .
به فردی که برای رسیدگی به یک جرم به دادسرا مراجعه می کند شاکی می گویند . 
لازم به ذکر است که شکایت در دادسرا با برگه مخصوصی با عنوان شکوائیه که در واقع تقاضای کتبی یا شفاهی است آغاز می گردد . 

دادگاه های صالح دعاوی کیفری و آیین دادرسی در امور کیفری

همونطور که اشاره کردیم دعوای کیفری مربوط به جرم و مجازات می باشد و عناوین مجرمانه در قانون مجازات اسلامی بیان شده است ، نحوه رسیدگی و مطرح کردن دعوا در این خصوص در قانون آیین دادرسی کیفری بیان شده است . 
دادگاه های صالح در دعاوی کیفری برای مراجعه شاکی ابتدا دادسرا یا کلانتری می باشد بدین صورت که شاکی یا مدعی خصوصی می تواند شخصا یا توسط وکیل شکایت خود را مطرح نماید . برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اینکه برای شکایت به کجا مراجعه کنم کلیک کنید .

متعهد شدیم تا به موکلین خود کمک کنیم

خدمات حقوقی دفتر وکالت

دعاوی کیفری

دعاوی حقوقی

شرکت و قرارداد

فرزند خواندگی

حقوق بین المللی

حضانت کودک

اسکرول به بالا
شروع مکالمه
میتونم کمکتون کنم؟
ارتباط با وکیل افشار
"با درود"
اگر نیاز به راهنمایی دارید در خدمتیم